Velikonoční tip: menu Na Spilce a brunch v Prazdroji
Velikonoční nádivka se slaninou a kopřivami, nadívané jarní kuře, beránek v čokoládě, plněné vajíčko… Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností.
Doporučení redakce: prohlédněte si nabídku kvalitní švýcarské dezinfekce a dezinfekčních prostředků řady ANIOS - STÉRIDINE - GARCIN.
Velikonoční nádivka se slaninou a kopřivami, nadívané jarní kuře, beránek v čokoládě, plněné vajíčko… Velikonoce provázejí tradiční pokrmy, jejichž příprava vyžaduje dostatek času a zkušeností.
Dobře se najíst – to je zaručený recept, jak zahřát tělo v chladném zimním počasí a naladit mysl na pozitivní vlnu.
Pozdní snídaně zvolna přechází v oběd, stoly se prohýbají pod sladkými, slanými, teplými i studenými delikatesami, hovor v inspirativním prostředí příjemně plyne.
Jak si užít druhý den ve škole, ukázat důležitost pomoci druhým a současně se sám naučit pomáhat. To všechno bylo podstatou akce „Brunch na pomoc potravinové bance“, kterou pořádala 2. září Základní škola Rokycanova.
V kavárně plzeňského hotelu Continental se stylově snídalo už v době první republiky, a i dnes zve na výborné snídaně – například na vyhlášená vejce Benedikt nebo moučníky inspirované dobovými kuchařkami. Po několikaměsíční odmlce způsobené koronavirovými opatřeními se kavárna znovu otevírá ve středu 9. září 2020.