Články o zdraví, pro zdravý život

Doporučení redakce: prohlédněte si nabídku kvalitní švýcarské dezinfekce a dezinfekčních prostředků řady ANIOS - STÉRIDINE - GARCIN.

Tento týden byl v naší škole pestrý

Tento týden byl v naší škole pestrý

Žáci byly na Erasmu v polském Krakově, pekli cukroví v domově pro seniory, vyhráli soutěž pořádanou loketským hradem a mnoho dalšího. Podívejte se ;-) https://youtu.be/cJTIDy_K_C0

Žáci stravovacích oborů si opět užívají odborný výcvik

Žáci stravovacích oborů si opět užívají odborný výcvik

Žáci 2. ročníku STRAVOVACÍCH OBORŮ již aktivně pracují na svém odborném výcviku. V těchto dnech si žáci opakovali vykosťování kuřete a přípravu a vázání kuřecí rolády. Žáci dále připravovali klatovský závitek s bramborem, smažený karbanátek s bramborem, salát se zálivkou vinaigrette a salát s bazalkovým dresingem. Žáci 1. ročníku STRAVOVACÍCH OBORŮ také aktivně pracují na svém odborném výcviku. V těchto dnech si opakovali přílohy, zavářky a vložky do polévek Žáci oboru ČÍŠNÍK př

Žáci i učitelé se umístili na Mistrovství ČR Vitana majonéza cup 2019

Žáci i učitelé se umístili na Mistrovství ČR Vitana majonéza cup 2019

Na Mistrovství ČR Vitana majonéza cup 2019 v přípravě bramborového salátu se utkali letos kromě žáků i naši učitelé odborného výcviku. Pro obě družstva skončila soutěž výborně. Žáci zůstali jednu pozici za pomyslným stupínkem - na 4. místě z 19 družstev. Učitelé pojali soutěž oddechově a přesto se stali vícemistry ČR. S úsměvem nazvali učitelé svůj tým Babošperky.

Kuchaři byli na workshopu v rámci projektu IREAS 2018

Kuchaři byli na workshopu v rámci projektu IREAS 2018

Kuchaři se minulý měsíc zúčastnili gastronomického workshopu v rámci projektu IREAS. ???????????? Neváhejte a koukněte, jaké zkušenosti žáci získali při přípravě speciálního rautu pro veřejnost, pokrmů z kuřat, kachen a ryb a při somilierském kurzu ????????