2001 – Cheb: Hráči Unionu zvítězili nad Sokolem Blovice 7:0 (TV Západ)

2001 – Cheb: Hráči Unionu zvítězili nad Sokolem Blovice 7:0 (TV Západ)
Fotbalisté FK Unionu Cheb hostili ve druhém kole oblastního přeboru hráče Sokolu Blovice. V předešlém zápase zvítězili na hřišti Přimdy vysoko 4:0. A i v premiérovém zápase před domácím publikem chtěli potvrdit úspěšný vstup do nové sezóny.

Start do utkání měli hráči Unionu raketový. Již v páté minutě vedli po gólech Dočekala a Kuny 2:0. Tento stav, ale i přes řadu dalších slibných šancí, vydržel až do konce první půle. 

Teprve ve druhém poločase, kdy již hrály Blovice o deseti bez vyloučeného Havely, se s góly roztrhl pytel. V 51. minutě se Kuna pěkně uvolnil a po jeho centru skóroval hlavou Prokopec. O pět minut později zvýšil na 4:0 Kuna po Hanusově akci. V minutě 63. se pak k míči dostal Prokopec a s přehledem technicky přehodil brankáře Blovic. O chvíli později se tentýž hráč trefil znovu a zkompletoval tak svůj hattrick. Skóre utkání na konečných 7:0 uzavřel tvrdou střelou k tyči střídající Mojcher. 

„Spokojený určitě jsem – s výsledkem, se vstřelenými brankami. Ale je ještě co zlepšovat. Teprve nás čekají těžší soupeři. Jdeme od zápasu k zápasu,“ poznamenal trenér FK Union Cheb Jiří Musil. 

Další domácí zápas sehraje Union na stadionu Lokomotivy v neděli 2. září, kdy opět v 17:00 hodin přivítá tým Poběžovic. Fotbalisté věří, že i v tomto zápase se tribuny zaplní minimálně stejně početnou návštěvou jako při utkání se Sokolem Blovice, který zhlédlo zhruba 450 spokojených diváků. 

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!