Alpinning – originální český fitness program v centru Fanatic

Alpinning – originální český fitness program v centru Fanatic
Hledáte nový druh cvičení, které Vás zaujme, pobaví a zároveň Vás udrží ve výborné kondici? Přijďte do havlíčkobrodského Fanatic centra vyzkoušet Alpinning!

„Alpinning je skupinové cvičení vycházející z toho nejpřirozenějšího pohybu – z chůze. Díky tomu je vhodné opravdu pro všechny bez ohledu na věk, pohlaví či fyzickou kondici.“, shrnuje zkušená lektorka havlíčkobrodského Fanatic studia Pavla.

V naší alpinningové aréně ve sportovním areálu Kotlina najdete celkem 10 strojů - Alpitracků, na kterých při tomto cvičení zapojíte a posílíte celé tělo. Během 60 ti minutové lekce spálíte velké množství kalorií, zlepšíte si svoji aerobní kapacitu, posílíte svaly stabilizující vaše tělo.

To vše při rytmu pečlivě vybrané hudby a pod vedením certifikovaných lektorů, kteří do lekcí vnáší svou sportovní odbornost a zkušenost a samozřejmě také dobrou náladu.

Protože jak praví motto tohoto unikátního programu: „Alpinning není jen procházka,ale správný krok k dokonalé postavě.

Stále váháte zda je to program právě pro Vás?

Tak ještě jednou ve zkratce:

  • přirozený pohyb vycházející z chůze

  • zapojení celého těla

  • výrazný výdej energie

  • samy si určujete intenzitu cvičení

  • zvýšení fyzické i duševní pohody

  • bez potřeby drahého vybavení, vystačíte si s teniskami

Pohybové studio Fanatic najdete v Havlíčkově Brodě v Bělohradské ulici a Fanatic Alpinning arénu v areálu Kotlina. Kromě Alpinningu si zde můžete zacvičit i Pilates, Funkční trénink, Port De Bras, Step aerobik nebo jógu. Více informací najdete na www.pohybovestudiofanatic.cz nebo na Facebooku.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!