Cheb: Neznámí sprejeři poškodili cizí majetek

Cheb: Neznámí sprejeři poškodili cizí majetek
CHEBSKO – Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámých pachatelích.

Chebští policisté prošetřují dva případy, kdy neznámí sprejeři poškodili cizí majetek.

K prvnímu případu došlo v Chebu v době od 5. 5. od 18:00 hodin do 6. 5. do 03:30 hodin na odstavné koleji. Zde pomaloval neznámý pachatel barevnými spreji železniční vůz osobní přepravy, a to třemi nečitelnými menšími nápisy a dvěma velkými nápisy, o celkové ploše 17m2. Svým jednáním způsobil škodu předběžně odhadnutou na částku kolem 8 tisíc korun.

Další případ se stal také v Chebu v době od 8. 5. do 07:10 hodin do 9. 5. do 17:12 hodin. V ulici Palackého neznámý pachatel posprejoval chodbu domu různými nápisy a obrazci. Škoda byla v tomto případě předběžně odhadnuta na částku kolem 30 tisíc korun.

V obou případech policisté zahájili úkony trestního řízení pro podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci, za který hrozí pachatelům v případě prokázání viny trest odnětí svobody až na jeden rok.

Policisté žádají širokou veřejnost o spolupráci při pátrání po neznámých pachatelích. V případě jakýkoliv informací k těmto dvou případům, volejte na linku 158 nebo se obraťte na nejbližší policejní služebnu.

nprap. Kateřina Krejčí



Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!