Co hledali lidé v kraji v dubnu na netu? Přijímačky a letecký den

Co hledali lidé v kraji v dubnu na netu? Přijímačky a letecký den
Duben 2015 se zapíše do paměti jako měsíc, kdy zemřel kontroverzní expremiér Stanislav Gross. Kromě korupční aféry, s níž je jeho jméno spojováno, připomněl Grossův odchod i závažnost onemocnění ALS, jemuž ve 45 letech podlehl.

Velkou událostí bylo i vyhlášení cen TýTý, velikonoční svátky či hokej. Všechna tato témata se promítla do pravidelného Seznamu skokanů českého internetu.

Lišila se nějak témata skokanů v Plzeňském kraji?

Na Plzeňsku to v dubnu žilo šumavskou rally a leteckým dnem v Plasech. Do vyhledávání se ale také promítly probíhající přijímací zkoušky na střední školy, největší zájem byl o Mikulášské gymnázium v Plzni, Masarykovo gymnázium v Plzni a gymnázium v Klatovech. Kompletní seznam všech plzeňských skokanů najdete na  http://skokani.seznam.cz/#plzensky.

Jaká témata byla hitem v dubnu?

Duben je již tradičně časem přijímacích zkoušek na střední školy, proto se v jednotlivých regionech mezi skokany nejčastěji dostávaly názvy konkrétních škol. Žebříček může v přeneseném slova smyslu sloužit i jako barometr toho, o jakou školu je v kraji největší zájem. Dále se napříč regiony řešila velikonoční tématika, zejména recepty na tradiční sváteční pochutiny.  Více se dočtete na Sblogu.

Štítky: dubeninternet

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!