Giant liga: Boubal ve žlutém, jede se o dvojité body

Giant liga: Boubal ve žlutém, jede se o dvojité body
Sedmý závod 21. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2022 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ. V dresu lídra seriálu opět po týdnu uvidíme Martina Boubala.

A závodníci tentokrát pojedou o dvojnásobné body do celkového hodnocení.

Na startu v Plzni očekáváme po Mistrovství republiky znovu souboje týmů Sparty s Duklou Praha, do kterého by mohly zasáhnout další týmy se svými lídry, jako v minulém týdnu tým LAWI –Stars Giant s Jonášem Vojtěchem. Tým Hello CTW opět bude chtít udržet dres lídra  a upevnit pozici pro Martina Boubala.

V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce měsíce června se představí mladík z kategorie junioři Jaromír Kohout (RKCA), který ho vybojoval v minulém závodě, kdy zaskočil všechny favority. Přijďte se podívat do sportovního areálu Rapid,  zda ho udrží až do konce.


V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


V úterý 28. června od 17:30 hod tak pokračuje 7. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2022, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.

Sportovní odpoledne by mělo začít již od 16:15 hod, kdy pod taktovkou Roman Kreuziger Cycling Academy z.s. startují závody pro žáky, žákyně starší a mladší, a kadetky.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!