Giant liga letos končí odvetou po seriálu

Giant liga letos končí odvetou po seriálu
Odveta a zároveň dvanáctý již nebodovaný závod 21. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2022 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

V dresu lídra a vítěze seriálu se představí Martin Boubal (Hello CTW), který mohl slavit už minulý týden celkové vítězství s týmem.

Poslední nebodovaný závod již berou jezdci jako „odvetu“ po seriálu. Na to, kdo vyhraje poslední závod, si budeme muset počkat až do úterního odpoledne.

Na startu v Plzni očekáváme znovu souboje týmů i jednotlivců a již velkou oslavu kompletního týmu Hello CTW v čele s Martinem Boubalem.

V puntíkovaném dresu se představí Jan Ryba (AC Sparta Praha), který dokázal vyhrát soutěž aktivity v měsíci září.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.

Samozřejmostí budou i speciální prémie, vypisované vždy během závodu.

V úterý 20. září od 17:30 hod tak pokračuje odveta 12. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2022, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.

Sportovní odpoledne by mělo začít již od 15:45 hod, kdy pod taktovkou Roman Kreuziger Cycling Academy z.s. startují závody pro žáky, kadetky a kadety.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!