Hejtman zve na 9. ročník půlmaratonu Plzeňského kraje. Video

Hejtman zve na 9. ročník půlmaratonu Plzeňského kraje. Video
Již 27. dubna dopoledne odstartuje 9. ročník Půlmaratonu Plzeňského kraje, který každoročně láká tisíce běžců a běžkyň nejen z Plzeňského kraje. Plzeňský kraj u příležitosti této výjimečné sportovní události připravil videopozvánku.

V ní hlavní roli ztvárnil hejtman Plzeňského kraje Rudolf Špoták. Pozvánku můžete již nyní shlédnout na Facebookové stránce Plzeňského kraje nebo na našem Youtube kanálu.

Půlmaraton Plzeňského kraje je jednou z největších sportovních událostí v regionu, která láká běžce na certifikovanou a náročnou trať. Pro ty, kteří si netroufají na celou délku půlmaratonu, jsou připraveny i kratší tratě, včetně dětských běhů, které nabízíme zdarma.

Kromě sportovních výzev nabízí Půlmaraton Plzeňského kraje bohatý doprovodný program pro celou rodinu a množství dalších aktivit, včetně podpory dobré věci ve spolupráci s Diakonií Západ a projektu "Voda pomáhá".

„Věřím, že Půlmaraton Plzeňského kraje i letos naláká rekordní počet účastníků i návštěvníků z řad fanoušků aktivního pohybu. Aktuální stav registrovaných tomu napovídá. Pokud mi to zdravotní stav dovolí, budu se závodu účastnit také, i když musím přiznat, že si asi troufnu na některou z kratších tratí. Informace o registraci a veškeré informace naleznou zájemci na oficiálních webových stránkách www.pulmaraton-pk.cz,“ říká k letošnímu ročníku Půlmaratonu Plzeňského kraje hejtman Rudolf Špoták. 

Přijďte se podívat, podpořit běžce, nebo se sami zúčastnit a užít si nezapomenutelný den plný sportu, zábavy a společenského ducha. 

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!