Koncert Marie Rottrové se kvůli počasí přesouvá do Velké synagogy

Koncert Marie Rottrové se kvůli počasí přesouvá do Velké synagogy
Druhý večer prvního ročníku festivalu Dej více Plzni bude patřit Marii Rottrové s Big Bandem Septet Plus Orchestra a hostem Petrem Němcem.

Z důvodu nepříznivé předpovědi počasí se koncert přesouvá do zastřešeného prostoru. Datum a hodina začátku se nemění, zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti.

Koncertní program, na němž ve čtvrtek 15. 9. 2022 vystoupí se svým koncertem první dáma českého soulu Marie Rottrová, začíná ve Velké synagoze v Plzni v 19:00.


V úvodu večera představíme TOTEMové mezigenerační projekty a projekt S Andílky tančí celá rodina, tančí celá země. Rádi bychom Plzeňanům předvedli, že umění porozumění propojuje generace,” říká ředitelka TOTEMu Vlasta Faiferlíková.

Jako host se poté představí plzeňský dětský pěvecký sbor Andílci.

Česká hudební ikona Marie Rottrová zahájí svůj koncert v 19:30 za doprovodu svého hudebního tělesa a zazpívá samozřejmě i písně, které ji vynesly na pomyslný Olymp. Můžete se tedy těšit na hudební klenoty jako např: Lásko voníš deštěm, Ten vůz už jel, Skořápky ořechů, Markétka, Zřejmě letos nikdenejsou kytky, S tím bláznem si nic nezačínej.

Vstupenky v ceně od 590 Kč jsou v prodeji na www.plzenskavstupenka.cz a na www.ticketportal.cz, v nabídce jsou i zvýhodněné mezigenerační vstupenky pro tři, pro čtyři či pro pět osob.

Po úspěšném loňském ročníku Dej Více Praze je Dej více Plzni další z rodiny Dej více festivalů s dobročinným přesahem. Festival se zaměřuje v daných místech na zviditelnění neziskových projektů, v souladu se svým poselstvím, že malé divy dokáží velké věci.

Spojili jsme síly s pořadatelem festivalu, Nadačním fondem maléDivy, abychom do Plzně přivedli zajímavé hosty. A také chceme připomenout, že TOTEM už 23 let pomáhá, kde je třeba, a že bez podpory veřejnosti a sponzorů se neziskovky našeho typu neobejdou,” říká Lenka Kropáčová z oddělení PR a dárcovství.

Celý program festivalu:

6.9. 13:30 a 15:30 - Divadlo Spejbla a Hurvínka: Hurvínek a nezvaný host
6.9. 20:00 - Koncert KRHUT A KOZUB
15.9. 19:00 - Koncert MARIE ROTTROVÁ: LADY SOUL a Andílci Plzeň jako zvaný host

Kontakty na pořadatele:

Nadační fond maléDivy E-mail: info@dejvicepraze.cz Telefon: 603 112 682
TOTEM, z.s. E-mail: kropacova@totemplzen.cz Telefon: 777 343 766

Zdroj textu a fotografií: Tisková zpráva TOTEM, z.s.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!