Léto s rodinou: Trendy plavky pro děti a pro muže

Léto s rodinou: Trendy plavky pro děti a pro muže
Jaké modely plavek pořídit pro vaše ratolesti? Do čeho u vody obléknout muže, aby se cítil pohodlně? Poradíme, které plavkové trendy dlouhodobě vedou a v čem zvládnete rodinné odpoledne u rybníku i exotickou dovolenou.

Muži preferují klasiku

Zatím co my ženy se ohlížíme při výběru plavek na trendy, pánové si na módní výstřelky většinou příliš nepotrpí a chtějí hlavně pohodlí. Dlouhodobě nejoblíbenějším střihem plavek jsou tak koupací kraťasy. Nejen, že plavky šortkového střihu vypadají dobře prakticky na každé postavě, jsou také velmi pohodlné a snadno nahradí klasické kraťasy, pokud se muž rozhodne, že si od vody odskočí třeba do blízké restaurace nebo plážového baru. Stačí k nim přidat tričko a letní outfit je na světě. Díky tomu, že bývají podšité jemnou síťovinou zajišťují dostatek pohodlí i bez spodního prádla. Velmi oblíbené jsou modely, které mají dvojitou gumu v pase, na které je vidět logo značky.

Image title

Zlákejte ho na barvy

Barvám standardně vévodí tmavší odstíny od černé, přes šedou po tmavě modrou. Ovšem i do pánských šatníků se pomalu vkrádají výraznější barevné tóny. Díky tomu, že aktuální móda je odvážná a výrazná, zahlédneme na koupalištích a plážích sytě rudé, svítivě žluté či vzorované kousky. Zkuste i vy svému milému nenápadně propašovat do kufru na dovolenou nějaký výrazný model. Uvidíte, že na opálené pokožce krásně vynikne a pochvalné pohledy ho přesvědčí o tom, že mu to sluší.

Image title

Pohodlí po celý den

Pokud máte doma letního sportovce, který celý den počítá uplavané bazény, hraje plážový volejbal nebo brázdí vodní hladinu na paddleboardu, přidejte mu do výbavy plavky boxerkového nebo slipového střihu. Šortky do sebe nasáknou více vody, a proto mohou pohyb (i rychlost při plavání) mírně snižovat. Boxerky a slipy naopak přilnou ke kůži a dovolí pánům volný pohyb bez omezení. Kompromisem mezi těmito střihy jsou pak boxerky s ultra krátkými nohavičkami.

Image title

Veselé modely pro děti

S jakými plavkami zabodujete u dětí? Pokud jde o dívky, čím více barev a ozdob, tím lépe. Holky zaujmou modely s volány, mašličkami a výraznými vzory. Je vaše malá slečna vodní živel, který chvíli neposedí, neustále skáče do vody nebo ji vždy najdete na klouzačce? Pak je lepší zvolit jednodílné plavky, které drží na místě a nebrání v pohybu. Pro malé parádnice bude lepší sáhnout po dvoudílných plavkách s ozdobami. Volánky kolem ramínek působí velmi něžně. Pokud se zkombinují ještě s výrazným vzorem, proužky nebo puntíky, výsledný dojem bude velmi pěkný. Vysoké oblibě se letos těší také asymetrické střihy a tropické potisky palem, exotického ovoce a zvířat.

Image title

Plavky pro kluky vybírejte podle věku. Máte malého neposedu, který tráví čas na pískovišti, souboji s vodními pistolemi nebo porovnáváním nejlepších skoků s kamarády? Pořiďte mu boxerky, které s ním udrží krok a nebudou ho omezovat při vodních radovánkách. Jestli se potýkáte s mladým teenagerem, bude lepší sáhnout po šortkách nebo delších koupacích kraťasech po kolena. Kluci v nich klidně mohou vyrazit i na plážovou párty.

Komerční sdělení. Zdroj textu a fotografií: Inzerent.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!