Na Rokycansku prodával pervitin

Na Rokycansku prodával pervitin
Kriminalisté obvinili jednatřicetiletého dealera. Prodal více než 75 gramů pervitinu dalším osobám. Pro stejný zločin byl dříve odsouzen a nyní byl v podmínce.

Rokycanští kriminalisté v těchto dnech zahájili trestní stíhání jednatřicetiletého muže, kterého obvinili ze spáchání zločinu nedovolená výroba a jiné nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy. Obviněný si za účelem vlastní spotřeby, další distribuce v úmyslu si přivydělat od ledna 2021 do června 2022 obstarával pervitin, který poté prodával nebo bezúplatně poskytoval dalším osobám. V Rokycanech nebo na jiných místech Rokycanska prodal nejméně 75 gramů pervitinu. 

Tohoto jednání se dopustil přesto, že byl rozsudkem Okresního soudu v Rokycanech ve spojení s rozsudkem Krajského soudu v Plzni v letech 2016 a 2017 odsouzen mimo jiné pro stejný zločin k úhrnnému nepodmíněnému trestu odnětí svobody v trvání 4 roky, kdy byl v roce 2020 podmíněně propuštěn se zkušební dobou do roku 2024. Za to mu nyní hroz trest odnětí svobody na dva roky až deset let.

ilustrační foto

Štítky: rokycanskopolicie

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!