Nominujte osobnost Karlovarského kraje

Nominujte osobnost Karlovarského kraje
Karlovarský kraj vyhlásil anketu Osobnost Karlovarského kraje. Máte-li ve svém okolí člověka, který by si podle vás zasloužil ocenění za svou aktivní činnost, kterou podpořil či stále podporuje rozvoj regionu, neváhejte jej do ankety přihlásit.

„Jsem přesvědčen o tom, že v našem kraji žije mnoho lidí, kteří se svým úsilím snaží o rozvoj a lepší podobu regionu a zasloužili by si proto získat ocenění Osobnost Karlovarského kraje. Je velmi pravděpodobné, že o skutcích mnohých z nich vůbec nevíme, a proto se obracíme na veřejnost, od které bychom rádi získali informace o těchto lidech, jež své životy spojili s Karlovarským krajem. Nominovat je možné osobnosti také in memoriam,“ uvedl hejtman Karlovarského kraje Petr Kulhánek.

Nominace lze odesílat do 31. 10. 2021, a to prostřednictvím elektronického formuláře na webových stránkách Karlovarského kraje, případně je možné využít také e-mail: martina.duskova@kr-karlovarsky.cz

Všechny zaslané nominace budou předány hodnoticí komisi, jež bude sestavena z členů Rady Karlovarského kraje. Ta pak také rozhodne o výběru oceněných osobností. O termínu vyhlášení výsledků ankety budou účastníci včas informováni. 


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!