Pojďte darovat krev, dostanete lístek a pivo, vyzývá Viktoria

Pojďte darovat krev, dostanete lístek a pivo, vyzývá Viktoria
Fakultní nemocnice Plzeň hlásí problémy s nedostatkem krve. Viktoriáni, pojďte zopakovat akci ze srpna a pomoci. Jako poděkování vám klub připraví vstupenky na zápas a dvě výroční plechovky piva Gambrinus.

Do akce se zapojují i zamestnanci Doosan Škoda Power, generálního partnera klubu.

Výzva pro všechny viktoriány, Plzeňáky, Západočechy!

Situace s nedostatkem krve se opakuje. V srpnu Viíktoria společně s Gambrinusem společnými silami výrazně pomohla tento stav změnit, během jednoho týdne dorazilo na transfúzní stanici přes 1000 dárců.

„Zaznamenali jsme informace z Fakultní nemocnice, že je krve opět nedostatek a rozhodli se oslovit naše fanoušky a budeme rádi za každého dárce, který přijde a pomůže,“ říká mluvčí klubu Václav Hanzlík.

Přijít darovat krev můžete třeba hned ve středu 24. listopadu, kdy je transfúzní stanice k dispozici až do 17. hodiny. Darovat krev ale lze samozřejmě i v dalších dnech, poděkování ve formě vstupenek bude nachystáno i ve čtvrtek a v pátek.

Další dárek pro vás je nachystán na sobotu přímo v Doosan Areně. Po utkání si oproti vstupence budete moci na výdejním místě vyzvednout dvě plechovky piva Gambrinus, které byly vyrobeny speciálně ke 110. výročí klubu.

„V létě jsme poděkovali téměř tisícovce fanoušků za darování krve. Každý dárce je potřeba i teď a tak doufáme, že fanoušci opět dorazí. Od Gambrinusu dostane každý dárce 2 piva z výroční edice jako poděkování,” říká Oliver Jáchymovský, manažer značky Gambrinus.

K výzvě se přidává i generální partner klubu, společnost DOOSAN Škoda Power, která v těchto dnech osloví a vyzve všechny své zaměstnance, aby se zapojili a stali se dárci pro FN Plzeň.

Viktoriáni, děkujeme!

KDE DAROVAT?

Transfuzní oddělení FN Plzeň

17. listopadu 12, Plzeň, 301 00

Středa: 6:30 – 12:00, 13:00 – 17:00 (12:00 – 13:00 POLEDNÍ PAUZA)

Čtvrtek: 6:30 – 12:00

Pátek: 6:30 – 12:00

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!