Poliklinika Agel Plzeň otevřela očkovací centrum proti covid-19

Poliklinika Agel Plzeň otevřela očkovací centrum proti covid-19
Poliklinika AGEL Plzeň na Švihovské ulici se stala dalším místem, kde je možné se nechat naočkovat proti onemocnění covid-19.

 Očkovací centrum je zde umístěno v pavilonu F, aktuálně jsou zde očkováni senioři nad 80 let a zdravotníci.

„V tuto chvíli je kapacita očkovacího centra závislá na dodávce vakcín. Včera a dnes jsme proočkovali dohromady přes 120 seniorů a zdravotníků, vše probíhalo hladce a u žádného příchozího jsme na místě po aplikaci vakcíny nezaznamenali vážnější nežádoucí reakci na očkování,“ vedoucí očkovacího centra plzeňské Polikliniky AGEL Mgr. Bronislav Uriča.

Vakcinační centrum se nachází v krajní části hlavní budovy polikliniky na ulici Švihovská 2444/14. Pro vstup do očkovacího centra je vyhrazen speciální vstup v zadní části polikliniky pro větší komfort klientů, kteří nebudou muset procházet přes hlavní vstup a recepci. V místě očkovacího centra klienti nejprve projdou administrativní částí v Registrační místnosti a posléze budou vyzváni ke vstupu do Očkovací místnosti, kde bude provedeno samotné očkování.

Přihlašování k očkování:
Lidé se musí k vakcinaci hlásit výhradně prostřednictvím centrálního rezervačního systému Ministerstva Zdravotnictví ČR https://registrace.mzcr.cz/

Další pokyny k očkování
Očkování probíhá pouze na základě předchozí registrace.
Na očkovací místo se dostavte ve Vašem termínu a v daný čas.
S sebou potřebujete průkaz totožnosti a průkaz pojištěnce. Před očkováním bude potřeba vyplnit dotazník, který si můžete vyplnit předem. Urychlíte tak potřebnou administrativu před očkováním.


Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!