Přenosné kyslíkové přístroje pomáhají astmatikům, sportovcům i manažerům, ale i lidem odkázaným na kyslík

Přenosné kyslíkové přístroje pomáhají astmatikům, sportovcům i manažerům, ale i lidem odkázaným na kyslík
Kyslíkové přístroje dnes již nepomáhají pouze pacientům v nemocnicích nebo astmatikům s dýchacími potížemi. Přenosné kyslíkové přístroje a spreje jsou vhodné také při zmírnění únavy u řidičů, sportovců či manažerů, kteří pracují pod vysokým psychickým tlakem. Přenosné kyslíkové přístroje dokáží rovněž pomoci lidem, kteří jsou odkázáni na invalidní vozík a mají potíže s dýcháním.

Přenosný kyslíkový sprej OXYFIT pro řidiče, sportovce, manažery i astmatiky

Například lehký a dobře přenosný kyslíkový sprej s 8 litrovou náplní obsahuje 99,5% kyslík a má inhalační masku. Tento sprej se hodí na procházku nebo na nákup a používají jej astmatici, pacienti trpícími dechovými obtížemi ale také sportovci, profesionální řidiči a špičkoví manažeři pracující ve velkém tempu a stresu. Krátkodobá inhalace kyslíku pomáhá rychle posílit organismus, zmírňuje únavu a vede ke zvýšení koncentrace.

Kyslíkový přístroj OXYGO na invalidní vozík

Pro jedince využívající invalidní vozík doporučujeme přenosný kyslíkový přístroj OXYGO. Jde o malé a lehké zařízení určené pro montáž na invalidní vozík. OXYGO se skládá z těchto komponent: tlaková láhev o objemu 0,5 litru s náplní 100 litrů kyslíku pro dýchání, dále je součástí přístroje redukční ventil s rychlospojkou a zvlhčovač s průtokoměrem 0 až 5 litrů za minutu a také inhalační maska s hadičkou dlouhou 2,1 metru.

Přenosný kyslíkový přístroj MINISMART do auta

Dalším užitečnýmpřenosným kyslíkovým přístrojem je Oxygen Concentrator, který můžete používat ve svém autě. Tento přístroj umožňuje dýchat vzduch obohacený až 90% kyslíkem. Mobilní kyslíkový koncentrátor pracuje na principu PSA technologie (Pressure Swing Adsorption). Nasává vzduch z okolního ovzduší a generuje anionty, které pomáhají k obnově buněk, odstraňují únavu, zvyšují aktivitu mozku a zlepšují soustředění. Přenosný koncentrátor kyslíku má propojovací kabel s autokoncovkou 12V a síťový adapter 230V/12V/5A.

Přenosný kyslíkový přístroj OLIVEGOLD napájený z dobíjecího akumulátoru

Pokud hledáte kyslíkový přístroj, který si můžete vzít s sebou na procházku do parku, na cestu na poštu, na pobyt v hotelu, na chatě či chalupě, rozhodně vám doporučujeme mobilní kyslíkový přístroj OLIVE GOLD se zvlhčovačem. Přístroj je napájený z dobíjecí baterie a vyrábí kvalitní až 90 % kyslík, který dýcháte zvlhčený pomocí kyslíkových brýlí. Součástí balení je dobíjecí baterie, která zajistí NONSTOP chod tohoto koncentrátoru kyslíku po dobu 2 hodin. Koncentrátor můžete táhnout za sebou v pojízdné brašně na kolečkách anebo nosit na zádech v batohu. Brašna i batoh jsou součástí dodávky.

Pokud se chcete o přístrojích, které pomáhají při dýchání, dozvědět ještě více, navštivte stránky domácí oxygenoterapie, kyslíkové koncentrátory a také dýchací přístroje.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!