Provádíme strojní čištění sedací soupravy u zákazníka

Provádíme strojní čištění sedací soupravy u zákazníka
Sháníte specialistu na čištění sedacích souprav a gaučů? Obraťte se na plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO, která zajišťuje kompletní úklid firem, kanceláří i domácností již od roku 1993!

Nabízíme profesionální úklidové služby již od roku 1993

Úklidová firma ÚKLID PRESTO z Plzně poskytuje již od roku 1993 čistící a úklidové služby firmám, podnikatelům i soukromým osobám a domácnostem. Nabízíme komplexní úklid kanceláří, výrobních hal a komerčních prostor, úklid domácností a také službu hodinový manžel. Také provádí kolaudační úklidy a zajišťuje úklidové služby pro domy ve správě SVJ.

Provádíme účinné strojní čištění sedacích souprav

Na fotografii u článku si všimněte znatelného rozdílu mezi vyčištěnou plochou sedací soupravy a nevyčištěnou částí. Pokud potřebujete vyčistit sedací soupravu nebo gauč, kontaktujte nás, prosím.

Jaké všechny úklidové služby si můžete objednat?

Strojní čištění a impregnace lina s velkým účinkem

Plzeňské firmy si často objednávají čištění podlah, vysávání koberců v kancelářích nebo vyleštění lina kotoučovým strojem. Obvlášť oblíbená je impregnace lina s předchozím vyčištěním a odstraněním nečistot. Odborné nanesení nové vrstvy impregnačního přípravku a vyleštění lina má vynikající efekt!

Pravidelný úklid firemních prostor

Tradiční plzeňská úklidová firma ÚKLID-PRESTO, s. r. o. zajišťuje pravidelný a pečlivý kompletní úklid kanceláří, montážních hal, výrobních prostor, skladů a dalších místností či chodeb dle přání zákazníka. Součástí pravidelného úklidu ve firmě je doplňování hygienického spotřebního materiálu, dezinfekce sociálního zařízení, utírání prachu, čištění podlahových krytin a likvidace odpadu.

Denní a noční úklid

Úklidová firma ÚKLID PRESTO dokáže zajistit standardní denní úklid firem, kanceláří, domácností i restaurací. Pokud potřebujete uklidit v noci, není to žádný problém! S nočním úklidem a čištění restaurace rychlého občerstvení má zmíněná firma bohaté zkušenosti. Noční úklid zajišťuje například pro známou síť restaurací KFC.

Hodinový manžel

Plzeňačky rády využívají služeb šikovných mužů z firmy ÚKLID PRESTO, kteří za poplatek udělají drobné opravy v domácnostiHodinový manžel přijde s kladivem, vrtačkou, kleštěmi nebo hasákem a spolehlivě opraví kapající kohoutek, přimontuje lustr, vymaluje, vytapetuje, položí lino, koberec nebo plovoucí podlahu.

Máte zájem o úklidové služby?

Kontaktujte plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO:

ÚKLID PRESTO, S.R.O.

Šikmá 214/8

Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!