První velká akce v rámci Bavorsko-českých týdnů přátelství Selb-Aš 2023 se konala v Selbu

První velká akce v rámci Bavorsko-českých týdnů přátelství Selb-Aš 2023 se konala v Selbu
O víkendu 23. a 24.06.2018 se v Selbu na Goldbergu uskutečnila první velká akce v rámci připravovaných Bavorsko-českých týdnů přátelství Selb-Aš 2023. Tuto akci pořádala společnost Selb 2023 GmbH a nazvala ji Zážitkové dny přírody.

O konání této akce jsme vás informovali zde.

Pro návštěvníky byla připravena velice bohatá nabídka aktivit, a to v podání regionálních organizací, spolků, firem či umělců se zaměřením na aktivní trávení volného času a krásy zdejší přírody.

"Jsme velice rádi, že se v Selbu velice úspěšně prezentovali i některé spolky či instituce z Aše a okolí. Tato akce byla úvodní a mnohé další podobné akce budou v příštích letech následovat. Vyvrcholením spolupráce mezi Aší a Selbem by pak měl být rok 2023, kdy bychom rádi během jarních a letních měsíců obyvatelům i mnohým návštěvníkům z blízkého či dalekého okolí rádi prezentovali atraktivitu zdejšího regionu i šikovnost a pracovitost místních lidí. Velké poděkování patří všem, kteří se na přípravách a realizaci této úspěšné a velice zajímavé akce jakkoliv podíleli. Poděkování zaslouží i tisíce návštěvníků, kteří si tuto jedinečnou akci i přes ne zrovna ideální letní počasí nenechali ujít," uvádí místostarosta města Aš Pavel Klepáček.


Zdroj: město Aš

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!