Půjčka pro OSVČ nabídne všem zájemcům až třicet tisíc korun

Půjčka pro OSVČ nabídne všem zájemcům až třicet tisíc korun
Potřebujete půjčit peníze? Jistě, osoba samostatně výdělečně činná má různé výdajové položky, které je nutné řešit. A čím dříve přijde nějaké řešení, tím spíše se budete moci věnovat svým plánům do budoucna.

Podnikatelé se nikdy nesmí zastavit, protože konkurence je silná a jak praví okřídlené úsloví, tak rozhodně nikdy nespí! Nemusíte spěchat na kamennou pobočku, dnes se úvěry sjednají úplně jiným způsobem. Budete vlastně potřebovat jen stabilní připojení k internetu. Bez ohledu na to, zda jste právě doma, v kanceláři nebo řemeslnické dílně. Dohoda bude vždy velmi rychlá a věcná.

Jakou částku nyní potřebujete?

Otázka číslo jedna míří vždy na čísla, půjčka pro OSVČ nemůže jít jinou cestou. Zeptá se vás hned na úvod, kolik peněz pomůže s problémem, který právě nyní řešíte. Existují různé varianty, jak najít řešení pro danou situaci. Velkou výhodou je, že se vás nikdo nebude dotazovat na účel využití zaslaných finančních prostředků. Jde jen o základní osobní údaje a také uvedení platného IČO. Díky němu pak bude možné ověřit, že opravdu aktivně podnikáte, což je vlastně také základní podmínkou pro schválení této žádosti. A kolik si tedy můžete půjčit?

  • 5 000 Kč je minimální částka, o které lze jednat. Menší sumu už si tady vypůjčit nelze.
  • 30 000 Kč je maximum. Peníze mohou být určeny například na nábytek do vaší kanceláře.
  • Mantinely jsou nastaveny jasně, splácet tento úvěr můžete v rozmezí 7 a 30 kalendářních dnů.

Důvody si můžete nechat pro sebe

Bude se někdo ptát, na co potřebujete peníze? Ne, tohle není důležitá otázka a v průběhu sjednávání finální dohody určitě nepadne. Půjčka na podnikání se může stát realitou ještě dnes, záleží, jaké jsou vaše budoucí plány. Vyberte si částku a lhůtu splatnosti, pak už stačí jen základní ověření totožnosti každého žadatele.

Zdroj fotografie: Pixabay.com

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!