Region: Prožijte jarní prázdniny kreativně

Region: Prožijte jarní prázdniny kreativně
Pokud nebudete se svými dětmi trávit volný čas na horách, máme pro vás zajímavý tip na aktivity přímo ve městě. Navštívit můžete jednu z kreativních dílen, která se uskuteční v Interaktivní galerii Becherova vila v Karlových Varech.

V uměleckém ateliéru budou probíhat tři výtvarné dílny, během nichž si vaše ratolesti vyrobí klíčenku z macramé, svíčku nebo absolvují program vážící se k aktuální výstavě. Akce se uskuteční ve dnech 6., 8. a 10. února od 10 hodin a vstupné činí 80 korun. Rezervace je možné zasílat na e-mailovou adresu topolova@galeriekvary.cz. Podrobné informace najdete na webu galerie.

Pokud vám zbyde čas, můžete si prohlédnout ještě výstavu, kterou právě hostí Becherova vila. Představuje se na ní sedmnáct autorů převážně z karlovarského regionu, jejichž díla srší tvůrčím zaujetím, vysokou mírou originality a potřebou vyjádřit se vlastním výtvarným jazykem k aktuálním prožitkům okolního světa. Z výtvarných technik je nejvíce zastoupena malba, uvidíte díla například od Varvary Divišové, Jana Samce či  Václava Balšána. Těšit se můžete také na fotografie, kresbu nebo plastické objekty. Výstava zde potrvá až do 12. února.

Zdroj: Krajské listy

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!