V dresu lídra se na Giant lize představí Martin Boubal

V dresu lídra se na Giant lize představí Martin Boubal
GIANT LIGA PLZEŇ 2022 – pátý závod 21. ročníku seriálu Giant Liga Plzeň 2022 pokračuje ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ.

V dresu lídra seriálu se představí Martin Boubal, který vede soutěž o sedmnáct bodů před svým stájovým kolegou Oldřichem Novotným (oba Hello CTW). Na třetím místě se stále drží Pavel Kelemen (AC Sparta Praha) se ztrátou 29b.

Na startu v Plzni očekáváme znovu souboje týmů Sparty s Duklou Praha, do kterého vždy zasáhnou další týmy se svými lídry. Tak jak jsme si již zvykli na tým Hello CTW, který bude chtít udržet dres lídra pro Martina Boubala.

V puntíkovaném dresu nejaktivnějšího jezdce měsíce května se představí Oldřich Novotný (Hello CTW), který ho vybojoval v minulém závodě, kdy chyběl na startu Pavel Kelemen.

V Plzni ve sportovním areálu SK RAPID PLZEŇ bude připraveno prvenství na pásce pro kategorii elite, ženy, junioři a masters, kdy si každé kolo první dva borci připíší 2 a 1b.


V úterý 7. června od 17:30 hod tak pokračuje 5. díl GIANT LIGY PLZEŇ 2022, který je vypsán pro kategorie junioři, ženy, muži elite a masters.

Sportovní odpoledne by mělo začít již od 15:45 hod, kdy pod taktovkou Roman Kreuziger Cycling Academy z.s. startují závody pro žáky, kadetky a kadety.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!