Velmi účinné strojní čištění dlažby

Velmi účinné strojní čištění dlažby
Sháníte specialistu na čištění dlažby? Obraťte se na plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO, která zajišťuje kompletní úklid firem, kanceláří i domácností již od roku 1993!

Plzeňská firma ÚKLID-PRESTO nabízí špičkové úklidové služby

Firma ÚKLID PRESTO nabízí komplexní čistící a úklidové služby firmám i jednotlivcům. Zabezpečuje strojní čištění dlažby i lina speciálními chemickými přípravky s vysokým účinkem. U zmíněné firmy si můžete objednat vyčištění podlahy, vysátí koberců v kanceláři nebo vyleštění lina kotoučovým strojem. Chemické strojní čištění lina nebo dlažby má vynikající efekt!

ÚKLID PRESTO pečuje o stadion FC VIKTORIA PLZEŇ

Ať už plzeňská Viktoria letos vyhraje domácí titul ve fotbale nebo ne, jedno je jisté. Návštěvníci stadionu si fotbalové zážitky mohou vychutnat na čistých tribunách právě díky firmě ÚKLID PRESTO.

Hodinový manžel pro plzeňačky

Dále ÚKLID PRESTO nabízí úklid kanceláří, hal, chodeb a komerčních prostor a také zajišťuje úklid domácností. Mezi zákazníky je velmi oblíbená služba hodinový manžel. Plzeňačky rády využívají služeb šikovných mužů z firmy ÚKLID PRESTO, kteří za poplatek udělají drobné opravy v domácnosti. Hodinový manžel přijde s kladivem, vrtačkou, kleštěmi nebo hasákem a spolehlivě opraví kapající kohoutek, přimontuje lustr, vymaluje, vytapetuje, položí lino, koberec nebo plovoucí podlahu.

Máte zájem o úklidové služby?

Kontaktujte plzeňskou úklidovou firmu ÚKLID PRESTO:

ÚKLID PRESTO, S.R.O.

Šikmá 214/8

Plzeň 318 00

mobil: +420 724 055 081
e-mail: info@uklidpresto.cz 
web: www.uklidpresto.cz

FACEBOOK: Přidejte se k nám!

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!