Vyberte Zdravotníka Karlovarského kraje 2017

Vyberte Zdravotníka Karlovarského kraje 2017
Karlovarský kraj vyhlašuje novou anketu "Zdravotník Karlovarského kraje 2017". Návrh do ankety může zasílat veřejnost do 20. října 2017.

Cílem akce je vyzdvihnout a ocenit nelehkou práci a nasazení těch, kteří zachraňují životy, pomáhají dětem na svět a starají se o zdraví občanů v našem regionu.

„Mezi lékaři, sestřičkami a dalšími zaměstnanci nemocnic nebo jiných zařízení je celá řada těch, kteří se obětavě věnují péči o zdraví lidí a často i na úkor svého volného času se snaží ulevit nemocným. Většinou ani neznáme jejich jména, přesto nám už mnohokrát pomohli. Právě proto chce Karlovarský kraj tyto zdravotníky ocenit a poděkovat jim za jejich práci,“ vysvětlil krajský radní pro oblast zdravotnictví Jan Bureš.

Nominovat bude možné výhradně ty zdravotníky, kteří poskytují své služby na území Karlovarského kraje, a to v nemocnicích, v privátních ambulancích, lázních i ostatních zařízeních.

Anketa má čtyři kategorie:
Lékař
Zdravotní sestra

Zdravotník
– záchranář, psycholog, laborant, terapeut a další, tedy lidé, kteří pečují o zdraví i záchranu života, ale nejsou to lékaři ani zdravotní sestry
„Řád bílého pláště“
– významná osobnost Karlovarského kraje v oblasti zdravotnictví - mělo by jít o váženou osobnost regionu v oblasti zdravotnictví, která se zasloužila o rozvoj zdravotních služeb v Karlovarském kraji, o popularizaci ochrany zdraví, léčby a péče o pacienty, záchranu lidských životů, nebo osobnost, která svůj život zasvětila pomoci nemocným či jejich rodinám.

Návrhy na vítěze ankety v jednotlivých kategoriích mohou lidé posílat prostřednictvím elektronického anketního lístku na stránkách zde. Dále také e-mailem na adresu Mgr. Veroniky Bartošové: veronika.bartosova@kr-karlovarsky.cz

Nebo lze využít anketní lístek v zářijovém vydání Krajských listů, vyplnit jej a poslat na adresu:
Mgr. Veronika Bartošová
Krajský úřad Karlovarského kraje
Odbor zdravotnictví
Závodní 353/88
360 06 Karlovy Vary

Slavnostní vyhlášení výsledků ankety a předání cen se uskuteční 2. prosince 2017 od 20 hodin v Městském domě kultury Sokolov.


Zdroj: Krajské listy Karlovarského kraje

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!