Záchrana pro miminka - nosní odsávačka

Záchrana pro miminka - nosní odsávačka
Dýchání bez problémů je pro miminko velice důležité, proto v žádné domácnosti, kam se má narodit miminko, nesmí chybět nosní odsávačka. Jelikož dospělí si s rýmou poradí, ale miminka potřebují naši pomoc.

Rýma je pro miminko i batole vážně nepříjemná. Sliznice v nose zduří a omezí tak jeho průchodnost, z nosu vytéká výtok. Děti jsou přirozeně unavené, hůře se jim dýchá, často můžou trpět nechutenstvím.

Miminko samo smrkat neumí, a to až do minimálně pátého měsíce. Nosní odsávačka patří do základní výbavy pro miminko a slouží mu už od prvního dne. Správné dýchání zlepšuje imunitní systém a odolnost vůči stresu. Odsávačky hlenů jsou potřebné nejen při každodenní hygieně, ale hlavně také při rýmě nebo alergiích.

V případě nahromadění nosního sekretu se v nose tvoří dobré prostředí pro bakterie a viry, přičemž pak snadno dochází k zánětu středního ucha a k dalším zdravotním problémům. Proto je velmi důležité pořídit si vhodnou nosní odsávačku.

Jak vybrat správnou odsávačku? Jednoduše!

Šetrnost a bezpečí je pro vaše miminko to nejdůležitější. Například u elektrických odsávaček se díky měkkým silikonovým nástavcům vyhnete poškození a podráždění nosní dutiny vašeho miminka. Naopak jiné varianty odsávaček nemusí vždy zaručit bezpečnou manipulaci, následně musíte dbát na zvýšenou opatrnost.

Elektrické nosní odsávačky na baterie vám můžou pomoci bojovat nejen proti rýmě a ucpanému nosu, pomáhají ale také při prevenci chřipky nebo proti alergiím. Při koupi odsávačky oceníte i její výkon a technologické provedení. Jsou maximálně bezpečné a tiché. Dnešní odsávačky zvládnou až tisíc odsátí a potom lze baterie jednoduše vyměnit. 

Rady jak vybrat nosní odsávačku se můžou hodit, proto doporučujeme navštívit online poradnu. Online rádce je pohodlná možnost, která vám pomůže zjistit, která odsávačka vám bude vyhovovat na 100 %. Zjistíte všechny výhody i nevýhody nebo jak správně zacházet s odsávačkou. Už teď vám můžeme sdělit, že mezi nejprodávanější a nejoblíbenější odsávačky do domácností patří model ARMOLINE.

Líbil se vám článek? Šiřte nás dále!